Wielerklassiekers 3
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Wielerklassiekers 3

In navolging van WK1 en WK2 is dit het WK3 forum!
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

 

 9. Boetes/Sancties en Geschillen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
AdminPosts : 104
Join date : 01-11-19

9. Boetes/Sancties en Geschillen Empty
BerichtOnderwerp: 9. Boetes/Sancties en Geschillen   9. Boetes/Sancties en Geschillen Emptyvr 1 nov - 23:23:42

9 Boetes/sancties en geschillen

9.1 Boetes/sancties

De bestaande boetes/sancties zijn opgenomen in het reglement bij het onderwerp waarop ze betrekking hebben. In gevallen waarin de boetes/sancties niet passend zijn bij de overtreding of onschuldig gemaakte fout kan de spelleiding beargumenteerd besluiten de boete te verzwaren, verlichten of zelfs kwijt te schelden.

Daarnaast kunnen admins ook steeds beslissen om, voor nog niet in het reglement beschreven feiten, sancties op te leggen indien zij dit noodzakelijk achten. Dit kan gaan van een waarschuwing tot geldboete/uitsluiting FT-verkoop/ontslag/… .

We dragen fairplay eveneens hoog in het vaandel. Schelden, provoceren, extreem andere managers hun renners/boden afbreken kan eveneens bestraft worden. Dit zal situationeel bekeken en bestraft worden door de spelleiding.

9.2 Geschillen

Mochten er onverhoopt problemen/geschillen ontstaan dan kan men via het forum of PM (Personal Message) contact opnemen met de spelleiding. Deze zullen het geval toetsen aan het reglement en indien het reglement geen uitkomst zou bieden, zijn zij bevoegd om in overleg met elkaar tot een uitspraak te komen.

Wanneer een manager het niet eens is met een straf en/of boete kan hij een beargumenteerd bezwaar aantekenen bij de admins. De admins kunnen de sanctie dan mogelijk herbekijken of de initiële sanctie bevestigen.

Een geschil tussen een manager en een admin wordt door de betreffende manager onder de aandacht gebracht bij de overige admins. Zij spreken zich uit over het geval, indien de overige admins niet tot een consensus kunnen komen, kunnen zij een ‘neutrale’ manager aanwijzen om éénmalig mee uitspraak te doen met meerderheid van stemmen.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://wielerklassiekers3.actieforum.com
 
9. Boetes/Sancties en Geschillen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wielerklassiekers 3 :: Algemeen :: Reglement-
Ga naar: