Wielerklassiekers 3
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Wielerklassiekers 3

In navolging van WK1 en WK2 is dit het WK3 forum!
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

 

 Persvoorstelling Unibet.com

Ga naar beneden 
AuteurBericht
rage

rage


Posts : 707
Join date : 11-11-19
Age : 32
Location : Oudenaarde

Persvoorstelling Unibet.com Empty
BerichtOnderwerp: Persvoorstelling Unibet.com   Persvoorstelling Unibet.com Emptyzo 8 dec - 9:03:00

Unibet.com maakt zijn wederoptreden in het World Tour circuit

Eind 2017 hield sports betting gigant Unibet.com het voor bekeken door aanhoudende conflicten in de wielersport (oa tussen UCI en ASO). De donkere periodes van de wielersport liggen achter ons. De trendlijn van het kansen geven aan de jeugdige renners is al langer een feit.

In de zomer van 2019 besloot Unibet.com om terug te keren in de wielersport. Maar een schip is niets zonder kapitein. In de wandelgangen van de wielersport werd gewag gemaakt van een wielerploeg die op 1,5 jaar fors verbeterd was. De geruchten wakkerden aan en al snel werd duidelijk dat het om de wielerploeg Bardiani - CSF ging met aan het hoofd manager rage.

De eerste contacten werden in een positieve sfeer gelegd, maar er werd niet meteen tot een overeenkomst gekomen. De doelstellingen op korte en langere termijn strookten niet samen. Manager rage wou meteen binnenkomen met als doelstelling nummer 1 van WK3 te worden. Er werd een gulden middenweg gevonden, namelijk manager rage kreeg voldoende kapitaal om potentiële toppers aan te werven. En sponsor Unibet.com kon zijn bepaalde strategie verder zetten in de wielerwereld namelijk focus op jeugd.

De profiel selectie werd snel in kaart gebracht, welke renners er in aanmerking kwamen om eventueel te contracteren. De visibiliteit in Europa stond centraal maar ook nieuwe markten zoals Oceanië en de voormalige Sovjet-Unie werden bestempeld als interessant.

Manager rage keek vooral uit naar een jeugdige topper, die het team de nodige visibiliteit zou geven in Europa.
Maar hoe verkrijg je een topper als je maar als 25ste ploeg aan de beurt bent? Unibet.com had maar liefst 255 miljoen EUR veil voor de vijfde draft plek te bemachtigen en om zijn doelstelling te behalen.
Er stonden heel wat namen op de longlist, finaal werden enkele renners voor de neus weggekaapt.
Terug naar boven Ga naar beneden
rage

rage


Posts : 707
Join date : 11-11-19
Age : 32
Location : Oudenaarde

Persvoorstelling Unibet.com Empty
BerichtOnderwerp: Re: Persvoorstelling Unibet.com   Persvoorstelling Unibet.com Emptyzo 8 dec - 9:08:13

Unibet.com haalt zijn slag thuis!

Sponsor Unibet.com riep de pers bij elkaar in ware feest stemming om de eerste gecontracteerde namen vrij te geven. Manager rage werd op het podium gevraagd om de eerste naam te onthullen.
Met een flinke klop op de borst kondigen we Pascal Ackermann aan met in zijn kielzog Dylan Theuns, Michael Valgren, Danny van Poppel, Ben O'Connor, Krists Neilands en tot slot Harm Vanhoucke.

Er werden verschillende profielen aangetrokken met als doelstelling op elk terrein te kunnen scoren.
Terug naar boven Ga naar beneden
rage

rage


Posts : 707
Join date : 11-11-19
Age : 32
Location : Oudenaarde

Persvoorstelling Unibet.com Empty
BerichtOnderwerp: Re: Persvoorstelling Unibet.com   Persvoorstelling Unibet.com Emptywo 11 dec - 12:25:06

Het team krijgt vorm

De voorbije dagen bleef manager rage actief op de transfermarkt. De aanvragen van renners bleven binnenstromen. Dit veroorzaakte een luxe probleem, en er dienden de keuzes gemaakt te worden.
Als 8ste naam kozen we voor Aime De Gendt, de Ninovieter, die weet wat sfeer maken is. Aime is een sterke renner, die rustig aan gegroeid is. Volgend jaar krijgt hij de kans om te ontdekken hoe ver hij kan komen in het voorjaar. Hij kan teren op zijn sterk wapen namelijk zijn tijdrijden, dit moet hem in staat stellen om dicht te eindigen in de kleinere rondes.

Met als slogan "We've got the power" stellen we Robert Power voor. Robert wordt in Australie aanschouwd als de opvolger van Cadel Evans. Maar al deze mooie lovende woorden verbloemen als we kijken naar het medisch dossier van Robert. Robert krijgt de kans om een mooi programma af te werken, en zo terug te keren naar zijn niveau. Ben en Robert krijgen volgend jaar de vrijheid om hun talent ten toon te stellen.

Als 10e naam kozen we voor Loic Vliegen, die vorig jaar een stap terug zette. Maar dit kwam hem ten goede, hij ging te hard van stapel om top te zijn in het voorjaar. Het griep virus sloeg hem terug, waardoor hij pas terug in vorm kwam in de Belgium Tour met als kers op de taart de eindoverwinning in Tour de Wallonie.
Loic is een alles kunnen, hij kan kort eindigen in kleinere rittenwedstrijden, verteert vlot een heuvel en is snel aan de eindmeet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Persvoorstelling Unibet.com Empty
BerichtOnderwerp: Re: Persvoorstelling Unibet.com   Persvoorstelling Unibet.com Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Persvoorstelling Unibet.com
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Unibet.com 2022
» Unibet.com 2023
» TL Unibet - P2
» Team Unibet.com - seizoen 2020
» Unibet.com 2021

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wielerklassiekers 3 :: Teams :: Unibet.com (UNI)-
Ga naar: