Wielerklassiekers 3
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Wielerklassiekers 3

In navolging van WK1 en WK2 is dit het WK3 forum!
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

 

 Update neosale en themateams

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kasjaar
Posts : 318
Join date : 10-11-19
Age : 24

Update neosale en themateams Empty
BerichtOnderwerp: Update neosale en themateams   Update neosale en themateams Emptywo 6 jan - 0:16:10

Neosale

Naar aanleiding van de resultaten van de poll en de vele feedback hebben we besloten om het instellen van de top 10 neo's door de admins voorlopig uit te stellen. We hadden na eigen discussie en de geluiden die we van veel managers gehoord hebben, een groter draagvlak verwacht voor deze maatregel. We begrijpen dat het te kortdag is om aanpassingen van dit formaat te maken, deze aanpassing staat wel gepland voor komende zomer, zoals eerder gecommuniceerd;

Op zondag 4 juli 2021 vindt de tweede neo sale plaats. Hierin komen álle renners die in de periode 1 juli 2021 - 31 december 2021 een contract gaan krijgen. Het budget voor deze sale is het budget zoals dit is aan het einde van periode 2 + prijzengeld dat t/m 30 juni is gehaald. Dit budget zal nadrukkelijk gecommuniceerd worden voor aanvang van de sale. De admins plaatsen de deadlines voor deze renners.

Indien gedurende een seizoen een renner wordt aangekondigd die vóór de volgende neo sale al een contract krijgt, zal deze pas vanaf de daaropvolgende neo sale in het spel komen.


Thema-/landenteams
We maken een kleine aanpassing op ons vorige bericht. Dit doen we om wat meer duidelijkheid te verschaffen, maar ook om iets coulanter te zijn in onze aanpak. Onze vorige beslissing omtrent de themateams was volledig gericht omtrent de handel in WK3. Daarbij werd het spelplezier niet goed in acht genomen. We houden nog steeds vast aan de deadline in 2023. Deze deadline wordt echter aangepast van een volledig verbod naar een gedeeltelijk verbod. Vanaf 2023 moeten themateams verplicht voldoen aan de volgende criteria:

- Een thema in een themateam mag niet uit slechts 1 nationaliteit bestaan.
- Naast een aantal renners dat in het themateam past, is het verplicht om minimaal 25% renners (naar beneden afgerond) in je team te hebben die niet bij het thema horen.
- Themateams moeten ook met hun themarenners onderhandelen. Dit moet regelmatig genoeg gebeuren, zodat renners binnen een bepaald thema ook toegankelijk zijn en blijven voor andere managers.

Met deze regels hopen we dat de handel in WK3 beschermt blijft. Ze moeten ervoor zorgen dat managers niet het gevoel krijgen dat ze niet met een manager kunnen onderhandelen, omdat ze geen renners hebben die aan het gewenste thema voldoet.

Nog een toegevoegde noot namens de admins:
Wij keuren themateams af, maar hopen dat de managers met een themateam zich niet ontmoedigd voelen en met plezier verder spelen op WK3. Met de nieuwe regels hopen we ook te voorkomen dat andere managers een thema in hun team bouwen. We adviseren themateams om nooit te excessieve offers te maken voor het verkrijgen van renners en hopen dat ook themateams nog steeds streven naar het voortdurend verbeteren van hun team, zodat WK3 competitief blijft in alle rangen.


Mochten jullie commentaar of vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Nogmaals een gelukkig nieuwjaar namens ons.
Karsten en de admins.

(om het overzichtelijk te houden, wordt dit bericht ook onder het vorige adminbericht gepost)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Update neosale en themateams
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Neosale en verdere aankondigingen
» Update TL Androni

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wielerklassiekers 3 :: Algemeen :: Algemeen forum-
Ga naar: