Wielerklassiekers 3
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Wielerklassiekers 3

In navolging van WK1 en WK2 is dit het WK3 forum!
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

 

 Neo Sale 2022

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mochie07

Mochie07


Posts : 851
Join date : 09-11-19
Age : 28

Neo Sale 2022 Empty
BerichtOnderwerp: Neo Sale 2022   Neo Sale 2022 Emptydo 16 sep - 9:12:10

Beste managers,

Hieronder volgt wat informatie over de neo sale 2022.

Highlights/nieuw:
- De neo verkoop zal plaatsvinden van 22 januari t/m 4 februari. De deadlines mogen geplaatst worden met tijdstippen tussen 20:00 en 21:30(om de 5 minuten).
- De eerste 10 neo's zullen door de admins worden geplaatst. Zoals eerder vermeld zijn dit de 10 meest waardevolle neo's volgens een nader te bepalen kiesmethode. Deze zullen allen vrijdag 21 januari worden geplaatst en aflopen op 22 januari. Er is op 22 januari geen ruimte voor andere deadlines.
- Je kunt vanaf vrijdag 21 januari 20:00 de eerste deadlines plaatsen voor zondag 23 januari.
- Vorig jaar (30 December 2020) hebben we gemeld dat we de neo verkoop aan willen pakken.Verschillende ideeën zijn voorbij gekomen, maar we lopen tegen meerdere (technische) hindernissen aan. Daarnaast denken wij dat door de vroege plaatsing van de top 10 neo's het gewenste doel; eerlijke prijzen voor de beste neo's, bereikt zal worden. Mocht dit toch niet de gewenste uitkomst hebben, zullen wij opnieuw een poging wagen om grotere veranderingen uit te rollen, wellicht al voor de zomer van 2022 of neo 2023. Buiten dat de eerste 10 neo's geplaatst worden zullen er dus geen wijzigingen zijn in het bekende concept.
- Als zich situaties voordoen waarbij ee ndeadline wordt beïnvloed op een wijze niet in de geest van het spel (zoals de pidcock deadline vorig jaar), behouden de admins zich het recht om de deadline ongeldig te verklaren en zal deze opnieuw geplaatst worden. Indien van toepassing kan er een sanctie worden opgelegd aan betrokken managers.
- De transfermarkt sluit tussen het einde van p5, op 31-12 om 23:59u. De budgetten worden op dat moment vastgezet voor de neo verkoop.
- Neo's die voor vrijdag 21 januari 20:00 worden aangekondigd worden meegenomen in de huidige sale, ook als zij in de periode na de sale, maar voor de zomer sale pas in het spel komen.. De zomersale zal in het eerste weekend van juli plaatsvinden. wordt een neo aangekondigd na het begin van de neo sale, schuift deze door naar de zomer sale.

Verder:
- Je kunt in deze periode (22 t/m 29 januari) maximaal 3 neo's binnenhalen.
- Per periode kun je maximaal 5 neo's binnenhalen.
- Je kunt in 2022 maximaal 7 neo's binnenhalen.
- Een deadline moet minimaal 24 en maximaal 72 uur duren.
- Er moet altijd minimaal 1 miljoen overboden worden, 1 miljoen is dus ook de minimum prijs voor een neo.
- Tussen twee deadlines moet altijd 5 minuten zitten. Wanneer dit niet het geval is, is enkel de eerst geopende deadline geldig.
- Je kunt niet meer bieden dan je in kas hebt. Ook niet als dit over verschillende biedingen verdeeld is.
- Je kunt niet bieden als je 30 renners hebt. Wanneer je een renner wilt ontslaan dien je dit dus vóór het aflopen van de deadline te doen.
- Je kunt een andere manager vragen een bod in jou naam uit te brengen.
- Voor Neo's aangekocht in de eerste twee weken (22 januari t/m 4 februari) worden punten met terugwerkende kracht van p1 2022 toegekend.

Wij gaan ervan uit jullie voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar.

Groet,
Chiel
Namens de admins

BRL-Nathanael vindt dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Neo Sale 2022
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Budgetten NEO Sale 2022
» Tijdsloten neo-sale
» Budgetten neo sale
» Budgetten neo - sale 2023 per dag
» Sluiting FT 2022

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wielerklassiekers 3 :: Aankondigingen :: Adminbericht-
Ga naar: