Wielerklassiekers 3
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Wielerklassiekers 3

In navolging van WK1 en WK2 is dit het WK3 forum!
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

 

 4. Ploegen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
AdminPosts : 104
Join date : 01-11-19

4. Ploegen Empty
BerichtOnderwerp: 4. Ploegen   4. Ploegen Emptyvr 1 nov - 23:19:44

4 Ploegen

4.1
Er kunnen tot maximaal 32 ploegen deelnemen aan WK. Elke ploeg beschikt over zijn eigen nieuwspagina, waar o.a. te vinden is welke renners voor de ploeg rijden, wie manager is van de ploeg en hoeveel geld er nog in kas is.

Een ploeg bevat minimaal 16 renners. Bij minder dan 16 renners wordt de ploeg geschorst en kan bijgevolg geen enkele renner van deze ploeg nog punten scoren, zelfs als ze wel in een selectie zijn opgenomen. Pas wanneer de ploeg weer minimaal 16 renners onder contract heeft zal de schorsing worden opgeheven.

Een ploeg mag maximaal uit 30 renners bestaan. Wordt dit aantal overschreden, dan zal de manager die meer dan 30 renners in dienst heeft verplicht worden om renners te ontslaan tot hij weer het aantal van 30 renners bereikt.

Het is wel toegestaan om ‘virtueel’ boven de 30 renners te gaan. Dit wil zeggen dat je na een deal voor de periode deadline (dan volgt de verwerking van de transfers) even virtueel boven de 30 renners mag gaan indien je dit met een andere deal teniet doet.

Elke manager dient zelf zijn rennersaantal in de gaten te houden en is zelf verantwoordelijk bij het overschrijden van de door het reglement bepaalde boven- en ondergrens. Ook al is het door overmacht (bv. dopinggeval, stoppende renner, …) dat je minder dan 16 renners in de ploeg hebt blijf je verantwoordelijk. Als je weinig renners in de ploeg hebt opgenomen weet je namelijk dat je een zeker risico loopt en je had hier vooraf op kunnen anticiperen.

Door extreme omstandigheden (bv. een nieuwe ‘Fuentes-affaire’ waardoor er enorm veel renners uit het spel verdwijnen) kan de spelleiding besluiten om een tijdelijke aangepaste maatregelen te nemen met betrekking tot rennersaantallen.

4.2
Ploegnaam

Eens per 3 jaar mag je de naam van je ploeg veranderen. Alleen als de sponsor van de ploeg wijzigt, mag je eens per jaar de naam veranderen.
Fictieve ploegnamen zijn niet toegestaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://wielerklassiekers3.actieforum.com
 
4. Ploegen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Stand Ploegen
» Stand Ploegen
» Stand Ploegen
» [GRAFIEK] Stand ploegen per week

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wielerklassiekers 3 :: Algemeen :: Reglement-
Ga naar: