Wielerklassiekers 3
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Wielerklassiekers 3

In navolging van WK1 en WK2 is dit het WK3 forum!
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

 

 Regelement Wijziging m.b.t. Toekenning prijzengeld

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mochie07

Mochie07


Posts : 833
Join date : 09-11-19
Age : 28

Regelement Wijziging m.b.t. Toekenning prijzengeld Empty
BerichtOnderwerp: Regelement Wijziging m.b.t. Toekenning prijzengeld   Regelement Wijziging m.b.t. Toekenning prijzengeld Emptywo 11 maa - 13:01:21

Terecht werd bij de recente deadline van bbflood de vraag gesteld of deze volgens de reglementen correct was. Wij hebben dit onder de loop genomen en zijn tot de conclusie gekomen dat de reglementen hierin verouderd zijn.

De situatie was zo dat het bod van bbflood op deze deadline alleen mogelijk was door zijn verdiende prijzengeld. Echter komt volgens de reglementen prijzengeld pas eind p1 beschikbaar, terwijl een deadline voor een ft renner een directe transactie is.

Door ontwikkeling van de achterliggende data op het gebied van toekennen van prijzengeld is het tegenwoordig mogelijk om prijzengeld direct na de uitslag toe te kennen. Hierdoor hebben wij besloten de verouderde reglementen aan te passen aan de hand van deze ontwikkeling. Prijzengeld is vanaf nu direct na het invoeren van de uitslag beschikbaar en mag dus gebruikt worden voor bijvoorbeeld FT-deadlines.

Volgens artikel 10.1 van de regelementen maken we hierin dus een wijziging in de regelementen. Deze wijziging is aangebracht in artikel 6.2

2 opmerkingen:
- Voor de Neo verkoop kan het zijn dat er een uitzondering wordt gemaakt waarbij prijzengeld dat verdiend is tijdens de neo-verkoop pas na deze verkoop beschikbaar komt, we geven hier t.z.t. meer informatie over. We hopen dat dit niet nodig is, maar weten niet of het administratief mogelijk is om dit langs elkaar te laten lopen. (artikel 6.2)
- Het is nog altijd mogelijk om in een periode in het rood te gaan zolang dit aan het einde van de periode opgelost is, deze rode cijfers mogen echter niet zijn ontstaan door het kopen van een ft renner. Dit is omdat ft renners direct beschikbaar zijn en het geld waarmee ze gekocht zijn op dat moment niet direct beschikbaar is. Dit is volgens de huidige regelementen (artikel 5.1 & 6.1)

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen kun je natuurlijk terecht bij de admins
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Regelement Wijziging m.b.t. Toekenning prijzengeld
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Definitieve eindstand en uitbetaling van het gemiste prijzengeld.
» Reglement wijziging m.b.t. Transfers

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wielerklassiekers 3 :: Aankondigingen :: Adminbericht-
Ga naar: