Wielerklassiekers 3
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Wielerklassiekers 3

In navolging van WK1 en WK2 is dit het WK3 forum!
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

 

 Hervatting WK3

Ga naar beneden 
2 plaatsers
AuteurBericht
ben_pronk

ben_pronk

Posts : 1339
Join date : 02-11-19
Age : 32

Hervatting WK3 Empty
BerichtOnderwerp: Hervatting WK3   Hervatting WK3 Emptydo 11 jun - 8:59:44

Hoi allemaal, het is dan bijna zo ver. Na deze ellendige, koersloze maanden gloort er eindelijk weer licht aan het einde van de horizon. Via het NK van Slovenië zal een kleine maand later eindelijk begonnen worden met wat echte rittenkoersen, en daarmee zal ook het wk3 weer helemaal losbarsten. Mooi om te zien dat er een nieuwe manager is aangesloten en dat er door meerdere managers leuk wordt onderhandeld! Ga zo door!

Hier even kort op een rij het plan voor komende periode:

- De koersen die in P1 zouden vallen, blijven van toepassing in P1. Wel zal het prijzengeld dat al behaald is, voor de start van P3 uitgekeerd zijn. De punten die uitgekeerd worden in de koersen die in P1 zouden vallen worden voor het einde van het jaar verrekend. Kortom; iedereen heeft voor de winter zijn prijzengeld ontvangen. De koersen waar het om gaat zijn; Milaan- San Remo, Tirreno, Scheldeprijs, RVV, PR, Gent-Wevelgem, Strade, Driedaagse Panne en Coppi Bartali. (dit is vooralsnog (25-5) de planning)

- We volgen het schema van WK1 en WK2 en de indeling van periodes.
P2 loopt tot 1-7. Je kunt hierin dus transfers maken die bij de start van P3 van toepassing zijn.
P3 loopt van 1-7 t/m de Tour de France (20 september). Koersen die op 20 september starten, vallen in P4.
P4 gaat in op 20-9 en loopt tot het einde van het jaar.

- De Sibiu Cycling Tour zal beginnen op 23 juli. Dat betekent dat je twee weken voor aanvang deadlines mag plaatsen van FT's en nieuwe renners die in P2 het spel in zouden komen. Denk aan bijvoorbeeld: Champoussin, Bakelandts, Pozzovivo e.d.
Dit betekent dat je vanaf vrijdag 10 juli 19:00 nieuwe deadlines mag plaatsen! Let op! Hier geldt het bevroren budget voor welke wij gepubliceerd hebben. Meer dan je budget mag je niet bieden! Ook moet een deadline minimaal 24 uur later aflopen, hier gelden gewoon de normale regels voor volgens het reglement (dus niet dat een bod 24 uur verder gaat zoals de draft).

- Wij hebben besloten dat we de overige zomerneo's (bijv. Vansevenant) verplaatsen naar januari. Dit vanwege het feit dat het spel een aantal maanden stil heeft gelegen en dus de ploegen met minder budget minder tijd hebben gehad om alsnog toe te slaan om budget op te bouwen. Het leuke hierin is dat onze neosale in januari dan voor extra spektakel gaat zorgen en de rijkere ploegen nu niet al extreem in het voordeel zullen zijn;)

Dit alles is gebaseerd op de situatie zoals deze er nu ligt. Wanneer er veel koersen afgelast worden, worden bepaalde besluiten mogelijk herzien.

We snappen dat we niet iedereen kunnen voorzien in hun huidige situatie, maar in het belang van het spel hebben we deze keuze gemaakt.
Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De admins
Terug naar boven Ga naar beneden
Mochie07

Mochie07

Posts : 468
Join date : 09-11-19
Age : 26

Hervatting WK3 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hervatting WK3   Hervatting WK3 Emptydo 11 jun - 13:09:18

Na een korte feedback ronde doen we hier een aanvulling op:
De zomer neo's worden wel verlaat, maar niet tot de neo sale van 2021. De zomer neo's (zoals bijvoorbeeld Bissegger) komen beschikbaar na de giro, op 26 oktober. Deze keuze is gevallen om mensen de kans te geven wat prijzengeld te verzamelen, waar vele toch hun tactiek op gebaseerd hebben.

Na goede feedback konden we de sale niet verplaatsen naar p1 2021, gezien er dan een enorme hoeveelheid stopgeld beschikbaar komt. Dit zou dan weer niet eerlijk zijn voor de mensen die hard hebben gespaard dit jaar.

Normaal gesproken zouden de meeste neo's beschikbaar zijn gekomen na de 2e GT, daarom is onze keuze op deze datum gevallen. Bovendien zijn dan ook de meeste p1 koersen afgerond. Zo kun je dus evenveel prijzengeld verzamelen als dat je anders had gekund.

Wij vinden het belangrijk dat de spelleiding niet te dominant het spel beinvloed. Dit is waarom we deze aanpassing doen na goede, onderbouwde feedback.

Groeten,
De admins
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hervatting WK3
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Wielerklassiekers 3 :: Aankondigingen :: Adminbericht-
Ga naar: